add_shortcode('email_link', function() { return 'mailto:hej@am-berglund.se?subject=Spontanansökan'; });
 

Jobba hos oss

Vill du vara med och skapa rena och trygga miljöer med ansvar och finess?

På AM Berglund strävar vi efter att göra skillnad – för våra kunder, vår personal och vår miljö. Vi tror på att varje medarbetare är en viktig del av vårt framgångsrecept och söker dig som delar våra värderingar. Hos oss är kvalitet och pålitlighet en självklarhet, och vi ser till att våra medarbetare har rätt förutsättningar för att utvecklas och trivas på jobbet.

Vi är inte bara ett städföretag – vi är ett team som arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål: att leverera tjänster med omtanke och precision. Genom att alltid sätta säkerhet och kundnöjdhet i främsta rummet skapar vi förtroende, både hos våra kunder och bland våra anställda.

Skicka din spontanansökan

Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan, även om vi inte har några aktuella annonser eller om du inte hittar det du söker efter.

Skriv ett mail om dig och bifoga ditt CV.

Jobbmöjligheter

Varför jobba hos oss?

Trygga villkor och kollektivavtal

Vi vet att en trygg arbetsmiljö är grunden för ett hållbart arbetsliv. Därför har vi kollektivavtal som ger dig säkerhet genom rättvisa arbetsvillkor, försäkringar och avtalspension.

Karriärmöjligheter och personlig utveckling

Hos oss kan du växa! Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och möjligheter att ta på dig nya utmaningar inom företaget, oavsett om du är intresserad av att bli specialist på fönsterputs eller ser dig själv i en ledande roll.

Hållbar och trygg arbetsplats

Miljö och kvalitet är kärnvärden för oss. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel och moderna fordon för att minimera vår klimatpåverkan och ge dig en arbetsmiljö du kan vara stolt över.

Hur jobbar vi?

Se filmen om oss och vad vi gör för att ge våra kunder en smidigare och renare vardag.